Interactieve beleving in KPN-winkels

Al eerder introduceerde KPN een compleet nieuw belevingsconcept voor zijn winkels. Daarmee verbindt het bedrijf haar on- en offline werelden voor klanten. Voor de interactieve smart walls schreef KRACHTTAAL! alle basiscontent. De winkelbezoeker loopt als het ware door een fysieke website!

De interactieve smart walls zijn uitgerust met infrarood-, Kinect- en touchscreentechnologie. De winkelbezoeker start met één aanraking van een smart wall zijn persoonlijke zoektocht naar de door KRACHTTAAL! op maat geschreven informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van KPN. Zowel particuliere als zakelijke klanten vinden hierin moeiteloos hun weg en kunnen desgewenst ook online bestellen. Winkelmedewerkers beantwoorden vragen en geven persoonlijk advies.

De winkelpilot startte in Den Haag en Haarlem en is nu uitgebreid naar Eindhoven en Nijmegen.

Creatieve partner: De Werkvloer