‘Pap, wanneer gaan we met vakantie?’

Bestaande en nieuwe klanten hebben vlak voor de zomer losbarstte weer flinke porties KRACHTTAAL! besteld. De agenda’s zitten volgeboekt. We zouden bijna vergeten dat we zelf nog een vakantie moeten boeken. Gelukkig is daar altijd mijn zoon die me op dit soort momenten alert houdt.

‘Pap, wanneer gaan we met vakantie?’ 

‘Eeehhh … nog even niet. KRACHTTAAL! ligt namelijk flink op stoom, het zijn mooie, drukke tijden man!’

DUURZAME WARMTE EN ENERGIE  Net nieuw: alweer een editie van het relatiemagazine ‘Warm Nederland’ van Nefit. Een samenwerking met Ambitions uit Den Bosch. Boordevol visie en duurzame kijkjes in de praktijk van woningbouw, utiliteit en industrie. Op weg naar een gasloos Nederland in 2050. Je kunt ‘m online lezen.

‘Pap! Op weg naar een gasloos 2050? Ik wil weten waar we deze zomer naar op weg gaan …’

PRAKTIJKLEREN  Er rollen diverse nieuwe brochures voor Inholland van de pers. Waarmee de opleidingen binnen het domein Agro, Food & Life Sciences nieuwe projecten en partnerships met bedrijven gaan scoren. Zodat studenten meer en meer in de praktijk kennis en ervaring opdoen en ondernemers al vroegtijdig kennismaken met de talenten van de toekomst. Het is het resultaat van een serie creatieve sessies met de opleidingsteams onder leiding van KRACHTTAAL!

‘Pap, dit gaat over scholen. Heb ik even geen zin in. Ik heb bijna vakantie …’

ONDERWIJSINNOVATIE  Verder bereiden we voor Inholland de ontwikkeling voor van een nieuw online platform voor authentiek bedrijfleren. Een vorm van onderwijsinnovatie voor werkende professionals in de Tuinbouw & Agri Business. Waarbij de onderneming en de productieketen de plekken zijn waar geleerd wordt en kennis wordt gedeeld. Terug naar de schoolbanken is er niet meer bij. Het project krijgt vorm in nauwe samenwerking met creatieve partner Lexenzo.

‘Kap nou met die scholen pap. Wanneer gaan we richting de zon?’

GEMEENTEN  Ook gemeenten kiezen voor een flinke portie KRACHTTAAL! Voor de gemeente Hilversum hebben we een intern communicatieplan ontwikkeld i.s.m. met Linea Recta. Na de zomer volgt de inrichting van de organisatie, de doorontwikkeling van het voorgestelde concept én de productie van diverse on- en offline communicatiemiddelen. De gemeente Edam-Volendam koerst tegen die tijd vol op participatie. En brengt daarover een nieuwe krant uit voor alle inwoners. Een een-twee tussen Krachttaal! en Communication Concert.

‘Hé pap, leuk al dat werk voor die gemeenten. Maar aan de communicatie tussen vader en zoon schort het inmiddels flink.’

LEIDINGSYSTEMEN  Bij KRACHTTAAL! zijn we thuis in de meest uiteenlopende markten. Dus ook in de markt van VSH, koploper in integrated piping systems. Het nieuwe relatiemagazine is alweer volop in productie, Na de zomer ligt het bij alle VSH-relaties op de mat.

‘Pap, dat is pas na de zomer. Ik wil nú weten wanneer we op vakantie gaan!’ 

EN DAN ZIJN WE OOK NOG DRUK MET … teksten en blogs voor ARV Group (consultants in de procesindustrie), het jubileumnummer voor PME (het pensioenfonds van de Metalektro dat 70 jaar bestaat), een nieuwe editie van bewonersmagazine Woonbericht van De Key (Amsterdamse woningcorporatie), tekstproductie voor het online jaarverslag van de Brabantse welzijnsorganisatie ONS Welzijn, de productie van diverse communicatiemiddelen voor DAK Kindercentra in de regio Den Haag en de positionering én profilering van IT-Innovators inclusief de ontwikkeling van een creatief communicatieconcept, een communicatieplan en diverse communicatiemiddelen.

‘Páááááháááááp! Wanneer-gaan-we-nu-met-vakantie???’

O ja. KRACHTTAAL! is met vakantie van 31 juli t/m 20 augustus.

‘Misschien is het slim dat je je klanten alvast vraagt dat in hun agenda te zetten?’