Maak beloftes waar met echte verhalen

Echte verhalen bewijzen dat je je beloften als bedrijf of merk waarmaakt. En dus duikt KRACHTTAAL! het liefst de praktijk in. Bijvoorbeeld voor Nefit Bosch, toonaangevend in verwarming en warm water in woningbouw, utiliteit en industrie.

KRACHTTAAL! bezoekt bijzondere referentieprojecten van Nefit Bosch onder het motto: één keer content halen en vertalen naar verhalen die zich via diverse kanalen terugbetalen. Eén bezoek van KRACHTTAAL! levert deze klant daarom een artikel in het eigen relatiemagazine Warm Nederland, een praktijkcase op www.nefit.nl/professional, een video op YouTube en eventueel ook nog een artikel in een vakblad op.

Een mooi voorbeeld is het Nuon-project ‘Hulpcentrale Waalsprong’ waar twee reusachtige, krachtige industriële Bosch warmteketels werden geplaatst. Een creatieve samenwerking tussen KRACHTTAAL! (productie en voice over), Ambitions (creatie) en Zorro Producties (film). Bekijk hieronder de video!