Tekstschrijver gezocht: Ronald McDonald Huis!

Een aantal jaren heb ik mij met heel veel plezier naast mijn commerciële schrijfactiviteiten (www.krachttaal.com) vrijwillig – en dus gratis – ingezet voor Ronald McDonald Huis VUmc in Amsterdam. Welke ervaren en/of talentvolle tekstschrijver/-schrijfster wil dit bijzondere stokje van mij overnemen?

Je schrijft vier keer per jaar een een of twee artikelen voor ’tHuis’, het magazine van de gezamenlijke Ronald McDonald Huizen in Nederland. Je interviewt ouders die een tijdje in het Huis VUmc verbleven toen hun baby of kind om de hoek in het ziekenhuis lag. Hoe is het hen sindsdien vergaan? Hoe vonden ze het om op deze plek een tijdelijk thuis dichtbij hun kind te vinden? Het zijn stuk voor stuk unieke, persoonlijke en emotioneel geladen verhalen. Daarnaast schrijf je af en toe ook korte interviews met vrijwilligers van het Huis, voor op de website. Waarom zijn ze vrijwilliger geworden? Wat is hun drive?

Kortom: mooi en bijzonder vrijwilligerswerk binnen je eigen vakgebied. Je kunt het uitstekend doen naast een goedlopende, zelfs drukke freelance-praktijk weet ik uit ervaring. En wil je meer doen? Dan is jouw inbreng op communicatiegebied altijd welkom.

Meer weten?

Neem dan contact met mij op. Kijk voor meer informatie over het Huis op www.kinderfonds.nl/huis-vumc-amsterdam

In Ronald McDonald Huis VUmc Amsterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het VU Medisch Centrum. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

lees-hier-de-laatste-editie-ronald-mcdonald-kinderfonds