Bosch kiest voor de kracht van video!

Hoe zet een wereldmerk als Bosch zijn praktijkprestaties in de etalage? In de vorm van een video. KRACHTTAAL! bezoekt referentieprojecten, haalt verhaal en zet het om in sterke scripts. De basis voor een boeiend beeldverhaal! 

KRACHTTAAL! bezoekt jaarlijks vele projecten van Nefit en Bosch. Ze dienen als referentie voor nieuwe opdrachtgevers in de professionele markt voor duurzame verwarming en warm water (woningbouw, utiliteit en industrie). In creatieve samenwerking met CMCG en Zorro Producties.

Tijdens zo’n bezoek brengen we alles in kaart én in beeld (foto, video). We interviewen opdrachtgever, installatiebedrijf en andere betrokken partijen. Vervolgens vertalen we al die informatie naar diverse communicatiekanalen, waaronder:

  • Referentieprojecten op de websites van Nefit en Bosch Thermotechniek (video’s en projectsheets)
  • Artikelen voor relatiemagazine Warm Nederland, waarvoor KRACHTTAAL! de complete redactie verzorgt
  • Persberichten
  • Artikelen en advertorials in vak- en branchebladen
  • Social media posts
  • Brochures

Meer weten over onze werkwijze? Maak gerust een afspraak!