Inholland: animaties over nieuwe manier van studeren

Hoe leg je aan een brede doelgroep van onderwijsexperts, professionals voor de klas en bedrijven in de branche een nieuwe manier van studeren uit? KRACHTTAAL! ontwikkelde concept en voice overs voor een serie animaties in opdracht van Hogeschool Inholland. Daarin staat de nieuwe onderwijsaanpak van de Flexibele Deeltijdopleiding Tuinbouw & Agri Business centraal. Bedrijven en school vormen daarin voortaan samen de nieuwe leeromgeving, de studerende professional heeft de regie. 

Hoe ziet zo’n compleet nieuwe manier van leren eruit? Wat zijn de voordelen? Wie pakt welke (nieuwe) rol? Een animatie is bij uitstek geschikt om zo’n complex verhaal eenvoudig te vertellen.

Naast een algemene animatie verschijnen er diverse korte animaties vanuit het perspectief van de student, van de docent én van de betrokken bedrijven. Want onderwijs vindt steeds meer plaats in de echte praktijk en de samenwerking tussen school, student en bedrijven is dus onontbeerlijk.

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de zeggingskracht van animaties?

Maak een afspraak! 

KRACHTTAAL! is in opdracht van Inholland Tuinbouw & Agribusiness ook betrokken bij het vormen van partnerships tussen onderwijs en bedrijfsleven én de werving van werkende professionals voor deelname aan de Flexibele Deeltijdopleiding (communicatieadvies + productie van teksten en online en offline communicatiemiddelen).