Online jaarverslag 2018 Ons Welzijn

Het online jaarverslag 2018 van ONS Welzijn is uit. De welzijnsorganisatie uit Noordoost Brabant koos bij de productie van tekst en content opnieuw voor KRACHTTAAL! De ervaringen van echte mensen en hun persoonlijke verhalen spreken aan. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van online jaarverslagen, e-zines en storytelling? Neem gerust CONTACT op.

BEKIJK het jaarverslag. 

Iedere mens heeft zijn eigen unieke verhaal en zijn eigen veerkracht. Op basis daarvan bepalen mensen hun leven en gaan op zoek naar wat hen gelukkig maakt. ONS welzijn kijkt naar wat iemand zelf kan, wil en nodig heeft en gaat uit van de kracht van elk individu én van samen doen.

STORYTELLING

Lees de energieke, mooie en ontroerende verhalen van Linda, Jurgen, Wafaa, Jelke & Indy, Amber en Jos. Over hoe zij de regie over hun leven en hun geluk (terug)pakken. En ook zelf als vrijwilliger of mantelzorger hun medemensen steunen.

ONS welzijn is dé welzijnsorganisatie in Noordoost Brabant en werkt vanuit teams in wijken en dorpen. ONS welzijn werkt daarbij nauw samen met vrijwilligers- en collega-organisaties op het gebied van zorg en welzijn.