Corporate story voor Omring

Je missie, je visie, je kernwaarden en je ‘why’ zijn bepaald. Maar wat is nu het werkelijke verhaal van jouw organisatie? KRACHTTAAL! legt het vast in jouw corporate story. 

Hoe vertel je je omgeving wie je bent, waar je voor staat en waar je voor gaat? En hoe vertel je aan je eigen mensen wat jij als werkgever voor hen wilt betekenen én van hen verwacht? Begin met je corporate story. Een tot de verbeelding sprekend verhaal in rake taal. Echt en oprecht. Daarmee kun je je klanten, je stakeholders, je samenwerkingspartners, je medewerkers en je toekomstig personeel werkelijk boeien en binden.

Samen de beste zorg dichtbij

KRACHTTAAL! schreef de corporate story van Omring: ‘Samen de beste zorg dichtbij. Nu en in de toekomst.’ Want dat is de belofte die de ruim drieduizend medewerkers van Omring dag in dag uit waarmaken. In hun eigen regio: West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en Texel. Bij mensen thuis. Of dicht bij huis. Met aandacht voor mensen, oog voor kwaliteit en passie voor hun vak. Ze geloven dat mensen zelf het beste weten wat ze willen en wat goed voor hen is. Eigen regie en een positieve manier van denken en doen zijn daarom voor hen vanzelfsprekend.

Inspirerend, geloofwaardig basisverhaal

De corporate story is het inspirerende en geloofwaardige basisverhaal van waaruit alle communicatieboodschappen, -acties en -middelen ontwikkeld worden. Klaar voor doorvertaling naar alle externe en interne doelgroepen. Website, social media, video, campagnes, publieksacties, presentaties noem maar op.

Nieuwsgierig naar jouw corporate story? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Een tot de verbeelding sprekend verhaal in rake taal.