Nobleman: slapen als een vorst

Nobleman Boxsprings worden helemaal met de hand gemaakt en zijn volledig van natuurlijke materialen. KRACHTTAAL! schreef de teksten voor de website.

Slapen als een vorst’. Dat is de belofte die Nobelman wil waarmaken en wat de website aan alle kanten uitstraalt. Ambachtelijk werk en het gebruik van schapenwol, katoen, paardenstaarthaar, vlas, kurk, kamelenwol, kokos en lijm gemaakt uit zetmeel. Het levert je de allerbeste nachtrust op waar je tot voor kort alleen maar van dromen kon.

Duurzame visie, ambachtelijke aanpak

De boxsprings van Nobleman zijn echt 100% natuurlijk én duurzaam. Op hun website zetten de twee jonge ondernemers die de drijvende krachten achter Nobleman Boxprings zijn hun duurzame visie en ambachtelijke aanpak uiteen. En natuurlijk maak je kennis met de diverse boxspring-modellen. Die je vervolgens meteen in de showroom zelf wilt uitproberen.

Ook op zoek naar strakke webteksten die het ware verhaal achter jouw merk of product vertellen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Strakke webteksten die het ware verhaal achter jouw merk vertellen