Workshops klantgericht schrijven

Zelf heldere, klantgerichte teksten schrijven valt vaak niet mee. Zeker niet als je het naast je andere werk moet doen. Toch kun je het leren. Tijdens de creatieve, interactieve en praktijkgerichte workshops van KRACHTTAAL!

Hoe bereid je je voor? Hoe leef je je in in je lezers? Hoe vertaal je op het oog ingewikkelde boodschappen in begrijpelijke taal? Hoe schrijf je kort en bondig? Hoe zorg je ervoor dat je je doelgroep(en) informeert, overtuigt en/of activeert? En hoe ontwikkel je samen een uniforme, eenduidige taal, waarmee jouw organisatie zich onderscheidt in duidelijkheid en klantvriendelijkheid?

Het komt allemaal aan bod tijdens de voor jouw team of organisatie op maat te maken schrijfworkshops van KRACHTTAAL! Op basis van jarenlange schrijfervaring voor uiteenlopende doelgroepen en Met praktische tips, trucs en tools. Met volop interactiviteit, samenwerking in de groep en veel uitdagende opdrachten. Waarbij we volop putten uit jullie eigen praktijk. Schoolklasje? Welnee. Humor, dat wel. Want taal is niet alleen prachtig om mee te spelen, je kunt er ook enorm om lachen.

Diverse bedrijven, gemeenten, pensioenfondsen en andere organisaties gingen je voor. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van een of meerdere schrijfworkshops? Of een compleet traject waarin we samen de slag maken naar de nieuwe taal van jouw organisatie?

Bel of mail gerust voor meer informatie.