hallo, ICT-oplossingen voor het MKB

hallo, zorgt ervoor dat ICT voor jou werkt en niet andersom. Het nieuwe ICT-merk voor het mkb werd door de creatieve collega’s van Onze Kapel in de markt gezet. KRACHTTAAL! schreef alle website-teksten. 

hallo, biedt ICT-oplossingen voor het MKB en maakt ICT weer toegankelijk, menselijk en begrijpelijk. Onze Kapel ontwikkelde het nieuwe merk, vanaf de naamgeving, de merkstrategie, persoonlijkheid, identiteit en boodschap richting de interne en externe doelgroepen. Daarna volgde de grootschalige introductiecampagne op de radio, billboards, online media en sociale kanalen. Voor de tone of voice en tekstproductie van alle webteksten schakelde Onze Kapel KRACHTTAAL! in.

En ja, hallo schrijf je met een kleine letter. En aan het eind een komma. Da’s lekker eigenwijs. En natuurlijk is ook de naamkeuze niet voor niets. Elk goed gesprek begint met ‘hallo’! 

Bezoek de website van hallo, met teksten van KRACHTTAAL!

En kijk hoe hallo, als nieuw merk door Onze Kapel in de markt werd gezet.

Ook op zoek naar de juiste tone of voice en pakkende teksten voor je website? Neem gerust contact op.