Projectvideo’s voor Nefit Bosch

KRACHTTAAL! produceert diverse projectvideo’s voor Nefit Bosch. Bijvoorbeeld over gasloze nieuwbouwwijken waarin duurzame Nefit warmtepompen de hoofdrol spelen. We verzorgen videoshoots, editing en tekstscripts. Ook voice-overs behoren tot de mogelijkheden. 

Nefit Bosch benut een projectbezoek van KRACHTTAAL! We halen het complete verhaal achter duurzame oplossingen die in woningbouw, utiliteit en industrie worden toegepast. We maken een uitgebreide fotoserie én doen een videoshoot.

Deze content vertalen we naar alle mogelijke communicatiekanalen: een relatiemagazine, projectsheets op de website en projectvideo’s op YouTube die vervolgens via social media een groot publiek bereiken. Desgewenst maken we ook andere spin offs, zoals bijvoorbeeld artikelen voor in vakbladen.

Bekijk hieronder de projectvideo over de gasloze nieuwbouwwijk ‘Buitenhof’ in Lelystad, met Nefit warmtepompen. Een creatief een-tweetje met mijn zoon Jorn (videoshoot en editing), van Jorn Media.

Meer weten over de mogelijkheden die KRACHTTAAL! op het gebied van video biedt? Neem contact met ons op!